tilojen vetämät henkilömäärät

Areenan taso,pelikenttä

2000

1. Kerros

Petoklubi

400

Brewer’s Corner

200

Royal Club

120

Royal Club on upea paikka järjestää erilaisia VIP-tilaisuuksia jopa 150 henkilölle. Royal Clubiin saavut parhaiten sen omista ulko-ovista hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Peli-iltoina on mahdollisuus nauttia viiden tähden ravintolaelämys ruokajuomineen.

2. Kerros

Pepe’s + terassi

360 + 200

E-aulasta löytyy uusi ja moderni 360 asiakaspaikkainen Pepe’s.
Pepe’s tarjoilee juomia täydellä valikoimalla, ruokapisteestä haet nopeasti purtavaa juoman seuraksi ja sohvat kutsuvat rentoutumaan sekä nauttimaan illasta hyvässä seurassa.

Brewer’s Street

1000

F-katsomon yhteydestä löytyvä 1000 asiakaspaikan Brewer’s Street on hallin sydän. Täällä voit seurata pelejä jättikankaalta, käydä pizzalla ja nauttia virkistäviä juomia, joita tarjoilemme sinulle suoraan pöytääsi.

Brewer’s Street soveltuu erinomaisesti 200 – 1000 henkilön yksityistilaisuuksien järjestämiseen, tilaa on. Brewer’s Streetin panoraamaikkunoista on avautuvat huikeat näkymät Töölön pallokentille ja jalkapallostadionille.

Aitiot

10-25

Jäähallissa on 19 erikokoista ja -tasoista aitiota, jotka ovat vuokrattavissa tapahtumakohtaisesti. Aitioissa on täydet anniskeluoikeudet, ja ruokaa on tarjolla pikku purtavasta buffetkokonaisuuksiin. Aitiot ovat avoinna 1,5 tuntia ennen tapahtuman alkua, koko tapahtuman ajan ja tunnin tapahtuman jälkeen.

Vuokrattavaa kalustoa

Helsingin jäähalli auttaa, kun haluat järjestää näyttävän tapahtuman omissa tiloissasi, mutta sinulta puuttuu tarvittava kalusto.

Meiltä löydät tuolit, pöydät, lavat, narikat ja jäänpeittomateriaalit. Voimme auttaa vuokrattavan kaluston rakennus- ja purkutöissä sekä järjestämme kuljetuksen.

Tiedustelut

Kimmo Oinonen
Tapahtumapäällikkö
050-5904245
kimmo.oinonen@helsinginjaahalli.fi

Karim Bentaleb
Tapahtumakoordinaattori, Halliesimies
044 527 0524
karim.bentaleb@helsinginjaahalli.fi