Julkisilla

Keskustasta Jäähallille pääsee linja-autolla ja raitiovaunulla. Matka-aika keskustasta jäähallille on normaalisti noin 15 minuuttia.

Raitiovaunulinjat 4 ja 10 lähtevät Mannerheimintieltä Lasipalatsin edestä normaalisti 1-5 minuutin välein. Raitiovaunujen reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin ja Jäähallille tulevat jäävät pois Kansaneläkelaitoksen pysäkillä, josta on noin 400 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linja-autolla keskustasta pääsee useilla Elielinaukiolta lähtevillä linjoilla. Linja-autoreitti kulkee niin ikään Mannerheimintietä pitkin ja poisjäänti tapahtuu Kansaneläkelaitoksen pysäkillä. Linja-autolla matkustavilla on noin 500 metrin kävelymatka Jäähallille.

Linjalla numero 69 pääsee Elielinaukiolta suoraan jäähallin eteen Nordenskiöldinkadulla sijaitsevalle pysäkille.

Mainitut matka-ajat ovat arvioituja aikoja. Varsinkin ruuhka-aikoina kannattaa varautua pidempiin aikoihin.

Tarkemmat reittitiedot ja aikataulut Reittioppaasta.

Autolla

Pysäköinti maksetaan etukäteen alueiden automaatteihin. Isolla parkkipaikalla automaatit (5 kpl) sijaitsevat parkkialueelta jäähallille johtavien portaiden luona. Hallin etupihalla automaatit sijaitsevat lipunmyyntipisteen vieressä.

  • Maksuvaihtoehtoina automaateilla ovat kolikot sekä Credit- ja Debit-kortit.
  • Maksettu lippu jätetään autoon näkyvälle paikalle tuulilasin taakse.
  • Pysäköinnin voi myös maksaa puhelimella EasyPark- tai ParkMan-palveluiden kautta. Toimintaohjeet löydät automaateilta. Lataa sovellus puhelimeesi hyvissä ajoin.
  • Muina kuin tapahtumapäivinä isolla P-alueella on pysäköintikiekon käyttövelvollisuus, pysäköintiaika on 4 h. Hallin etupihalla pysäköinti on muina kuin tapahtumapäivinä kielletty.