Royal Club

Royal Club on upea paikka järjestää erilaisia VIP-tilaisuuksia jopa 150 henkilölle. Royal Clubiin saavut parhaiten sen omista ulko-ovista hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Peli-iltoina on mahdollisuus nauttia viiden tähden ravintolaelämys ruokajuomineen.

Aitiot

Jäähallissa on 19 erikokoista ja -tasoista aitiota, jotka ovat vuokrattavissa tapahtumakohtaisesti. Aitioissa on täydet anniskeluoikeudet, ja ruokaa on tarjolla pikku purtavasta buffetkokonaisuuksiin. Aitiot ovat avoinna 1,5 tuntia ennen tapahtuman alkua, koko tapahtuman ajan ja tunnin tapahtuman jälkeen.

Pepe's

E-aulasta löytyy uusi ja moderni 360 asiakaspaikkainen Pepe's.
Pepe's tarjoilee juomia täydellä valikoimalla, ruokapisteestä haet nopeasti purtavaa juoman seuraksi ja sohvat kutsuvat rentoutumaan sekä nauttimaan illasta hyvässä seurassa.

Event Lounge

Tyylikäs ravintola kutsuu viihtymään, nauttimaan laadukkaista viineistä ja keittiömestarin taidonnäytteistä.

Rennon rehellistä ruokaa Skandinaviasta!

Brewer's Street

F-katsomon yhteydestä löytyvä 1000 asiakaspaikan Brewer's Street on hallin sydän. Täällä voit seurata pelejä jättikankaalta, käydä pizzalla ja nauttia virkistäviä juomia, joita tarjoilemme sinulle suoraan pöytääsi.

Brewer's Street soveltuu erinomaisesti 200 – 1000 henkilön yksityistilaisuuksien järjestämiseen, tilaa on. Brewer's Streetin panoraamaikkunoista on avautuvat huikeat näkymät Töölön pallokentille ja jalkapallostadionille.

Tiesitkö, että Brewer's Street palvelee aina myös jääkiekko-otteluiden jälkeen?

Petoklubi

Petoklubi on yrityksille vuokrattava klubitila.

Henkilömäärä klubille: 400 hlö

Street Food

Tapahtumasta riippuen kioskipisteemme on täynnä mitä herkullisimpia tuotteita jokaiseen makuun. Gyroksia, Cheesteak sandwicheja ja paikan päällä paistettuja laatuburgereita, jotka kisaavat popcornin ja pehmiksen kanssa tapahtuman kuninkuudesta.

Tuotevalikoima vaihtelee sesongin ja tapahtuman mukaan, joten etsi laajasta valikoimasta oma suosikkisi!

Tervetuloa lounaalle legendaariselle Nordikselle.

Lounas katettuna arkisin ma-pe klo 11:00-14:00, sisäänkäynti E-ovista.
Ilmainen parkkipaikka keskellä Helsinkiä palvelee Jäähallin etupihalla.

Tervetuloa viihtymään!

Lounaslista

Tiedustelut

Noora Luojus
Ravintolatoimenjohtaja
041 511 5254
noora.luojus@redevents.fi